QTR

Vi designer og utvikler utstyr for olje & gass industrien. Våre hovedprodukter i dag, består av Safeclaw og Conductor Hangoff Tool.

Les mer om våre produkter

SAFECLAW
BETRO-LOCK
HANGOFF TOOL

Betro Lock

Plugger for stenging og åpning av rør

BETRO-LOCK
QTR leverer Betro-Lock plugger for stenging og åpning av rør i flere dimensjoner. Våre produkter holder den høyeste standard og er sertifisert etter gjeldende krav. Hos oss kan du være trygg på at produktene oppfyller dine forventninger til kvalitet og funksjonalitet.

Vårt hovedfokus her er kost reduksjon og økt sikkerhet for on & offshore prosjekter.

KONTAKT OSS

Kontakt oss for mer informasjon og tilbud.

COO QTR AS

Audun SjursætherTelefon +47 454 03 242

BETRO-LOCK®
TYPE NON SPARKING

Plugg beregnet for bruk i eksplosjonsfarlige miljøer. Metalldelene i pluggen er enten av messing, eller rustfritt stål innstøpt i gummi.
Kan også leveres med syntetisk gummihylse for bruk i aggressive kjemiske eller løsemiddelbaserte miljøer.

BETRO-LOCK®
TYPE QUICK-LOCK

Plugg beregnet på en enkel og rask stenging og åpning av rør. T-nøkkelen er leddet og tilstrammes via et eksenter i denne.
Fåes i alle standardstørrelser, også i «non sparking» (gnistfri utgave).

BETRO-LOCK®
TYPE SEALING PLATE W/ CROSSBAR

Platene brukes for å tette hull og utsparinger i tanker og skott. Spesielt mye brukt til å tette drenasjeåpninger i slingrekant på skipsdekk Platene er påvulket neoprene cellegummi for maks tilslutning mot tetteflaten.

BETRO-LOCK®
TYPE SEALING PLUG W/ CLAW

Produktserien er beregnet for å tette drenasjehull (spygatthull) i skipsdekk etc. hvor hullet er sikret med innsveiset tverrpinne eller kryss. Kloen er formet slik at den griper rundt tverrpinne eller kryss og pluggen strammes til med ratt. Pluggens gummihylse vil da tette an mot flaten rundt hullet.

BETRO-LOCK®
TYPE STANDARD INSIDE PLUG

Pluggen er lik standard sealing plug, men har lik diameter på bunn og toppskive, dvs. lik diameter på gummihylsen. Denne brukes der hvor det er behov for å få pluggen lenger inn i hullet.

BETRO-LOCK®
TYPE STANDARD SEALING PLUG

Pluggen danner grunnstammen i serien og består av T-nøkkel i syrefast stål med gjennomløp og 3/8″R innvendig gjenger for montering av manometer for kontroll av event. baktrykk. Kan også brukes til å kjøre inn gass eller flytende media innen- for pluggen. Toppskiven i denne serien har større diameter enn gummihylse, for anslag mot rørende.