QTR

Vi designer og utvikler utstyr for olje & gass industrien. Våre hovedprodukter i dag, består av Safeclaw og Conductor Hangoff Tool.

Les mer om våre produkter

SAFECLAW
BETRO-LOCK
HANGOFF TOOL

SAFECLAW

QTG’S nye Safeclaw Torque Wrench

Safeclaw
Safeclaw ble utviklet for å gjøre riggtenger overflødig ved utskifting av rør-stykkene koblet til hovedakslingen på boremaskinen. Den gir en HMS gevinst ved at ingen personer er innenfor rød sone på boredekk under denne operasjonen.Rør-stykkene blir sikret inni Safeclaw, noe som hindrer en potensiell fallende gjenstand. En stor reduksjon i nede tid, da den er rask å installer, operere og rigge ned. Safeclaw blir levert med et fjernoperert kontrollpanel som blir koblet til riggens hydraulikk system.

Safeclaw kan også brukes for Saver sub og IBOB (internal blowout preventer).

SCTW 300K
Med den nye SCTW 300K, er det nå mulig å brekke overtrekte rørforbindelser med max. moment opptil 300 000 Nm. Den blir levert med en avtagbar spinner tang i forbindelse med skruing av borerør. Det medfølger også et avtagbart rørstykke med to stk. styrepinner, for bruk ved skruing av saver-, IBOP og crossover-subs på en boremaskin. Dette rørstykket er tett i bunn for å unngå å miste sub ned i åpent hull ved operasjons feil.

INGEN MER ANGST – Manuell bruk av rigg tenger kan være en risiko

INGEN PERSONER – Innenfor rød sone

ØKT SIKKERHET – Reduser risikoen for menneskelig feil og mulige sikkerhetsrisiko

KONTAKT OSS

Kontakt oss for mer informasjon og tilbud.

COO QTR AS

Audun SjursætherTelefon +47 454 03 242

SE SAFECLAW I BRUK

SKRUING AV BORERØR

SKRUING AV RØRSTYKKER